Mikko Ilonen tavoittelee menestystä Dubaissa

3.2.2016 8:11:00

Mikko Ilosen golfkausi on kierrostulosten ja sijoitusten osalta käynnistynyt paremmin kuin koskaan aiemmin hänen urallaan.

Vuodesta 2001 European Touria kiertänyt Ilonen oli kivikovassa Abu Dhabin kisassa 19., edellisviikolla Qatarissa 13. Hän on pelannut kaikki kahdeksan kierrostaan alle parin uuden caddiensä Jason Hemplemanin avustamana.

'Qatarin lauantaina päättynen kilpailun jälkeen jäi tavanomaista enemmän aikaa valmistautumiseen. Emiratesin kenttää on uusittu väyläruohojen osalta. Ne ovat bermuda-ruohoa. Joitain viheriöiden ympäristöjä on myös muutettu. Kokonaisuutena muutokset ovat selkeä parannus huippukuntoiselle kentälle. Uskon, että tulostasosta tulee aiempia vuosia kovempi, birdejä pitää tehdä paljon menestyäkseen', Ilonen kertoi keskiviikkona.

Torstaina käynnistyvässä Omega Dubai Desert Classicissa on mukana edellisvuoden voittajan ja ykkössuosikin Rory McIroyn lisäksi maailmantähdistä mm. Henrik Stenson, Martin Kaymer ja Louis Oosthuizen, sekä yli 120 muuta European Tourin rutinoitunutta menestyjää.

Ilonen on pelannut kisan jo 12 kertaa, parhaat sijoitukset ovat viides (2014) sekä kuudes (2003). Peliseurakseen lahtelainen saa torstaina kello 10.05 käynnistyvälle kierrokselle Ruotsin Peter Hansonin sekä Skotlannin Richie Ramsayn.

www.europeantour.com
www.mikkoilonen.fi
Lisätietoja myös: teemu.tyry@golfpiste.com