Puuskittainen tuuli Mikko Ilosen jarruna Dubaissa

3.2.2017

Mikko Ilonen  (69-73,-2)  selviää jatkoon Emirates Golf Clubilla pelattavassa European Tourin kisassa jatkoon. Kun peli keskeytettiin klo 14.26 paikallista aikaa, Ilosen sijoitus oli 22. Eroa kärkeen oli seitsemän lyöntiä.

Perjantain aamukierros oli lahtelaiselle työläs. Ulosmenossa hän teki viiden reiän jaksoon neljä bogia ja menetti asemansa kärkipäässä.

”Olipa tiukka päivä. Tuuli oli puuskittaista, se teki pelaamisesta hyvin mielenkiintoista. Sisääntulossa onnistuin muutamassa lähestymisessä ja sain tehtyä jopa helppoja birkkuja”, Ilonen kertasi tapahtumia.

Tuuli yltyi iltapäivällä niin kovaksi, että kierros keskeytettiin. Puolet osallistujista joutuu palaamaan kentälle varhain lauantai-aamuna pelatakseen kierroksensa loppuun.

”Nyt olin sikäli väärällä puolella lähtökaaviota, että meillä oli tuulta läpi kierroksen, toinen puolisko saattaa päästä aamulla helpommalla”, Ilonen järkeili.

Ilosen sijoitus tulee siis vielä muuttumaan ennen kahta viimeistä kierrosta.

”Positiivista on se, että saa levätä aamulla ja valmistautua huolella iltapäivällä osaltani käynnistyvään kolmanteen kierrokseen”.