Mikko Ilonen kaipaa raikkautta avauksiinsa Shenzenin kilpailussa

19.4.2017

Mikko Iloselle Shenzenissä, Genzon Golf Clubilla pelattava ET:n kisa on jo uran 26:s Kiinassa. (Lukuun on laskettu mukaan Hong Kong sekä parikilpailuna pelattava World Cup)

Tämän viikon kisakentällä Ilosen saldo on erinomaista parempi. 2014 hän oli Volvo China Openissa kahdeksas, viimevuotisessa Shenzen Internationalissa 13.

Marokosta pitkän matkan tehnyt Ilonen on valmistautunut kisaan lajiharjoittelun ja fysiikkatreenien kautta. Torstaina kello 7.40 Suomen aikaa käynnistyvä kisakierros tulee olemaan tällä kerralla Ilosen ensimmäinen.

”Lataan energiaa itse kilpailuun. Caddieni Jason Hempleman on käynyt ottamassa mitat ja tutkinut olosuhteet. Se on kuivempi kuin aiempina vuosina, sääennusteen lupaamat sateet ja ukkoset muuttavat tilannetta. Tuurillakin voi olla taas merkitystä kelien vaihdellessa”, Ilonen ennakoi.

Omaa peliään hän on pyrkinyt virittämään puulyöntien osalta.

”Tavoite on saada edellisviikkoa raikkaampaa ja hyvää osumaa palloon etenkin ajurilla sekä spoonilla. Ne ovat Genzon Golf Clubilla hyvin merkityksellisessä roolissa. Maltti täytyy pitää mukana ja edetä lyönti kerrallaan.
Suomalaisista on mukana myös Mikko Korhonen.