You are currently viewing Golfkengät: Ostajan opas

Golfkengät: Ostajan opas

  • Artikkelin kirjoittaja:


Oletko aloittamassa Golfin pelaamisen ja nyt olisi aika hankkia Golf Kengät? Olet juuri oikeassa paikassa!

Tämä artikkeli auttaa sinua löytämään täydelliset golfkengät tarpeisiisi.

Voit joko ostaa ne tai vuokrata ne ammattilaisliikkeestä, tämä opas autaa tekemään oikean valinnan

Vinkkejä golf kenkien hankintaan

Tärkeintä golf kenkää hankittaessa on varmistaa, että kenkä sopii. Varmista, että varpaat voivat liikkua niissä ja että ne ovat mukavat kävellessäsi niissä.

Golf kengän takana olevat nauhat eivät saisi olla liian kireällä mutta eivät myöskään liian löysällä

Golf Kenkiä on monia erilaisia, tietyntyyppisille pelaajille suunniteltuja. Jos olet vasta aloittamassa, kannattaa ehkä aloittaa halvemmilla, kestävämmillä golfkengillä. Edistyneille pelaajille, joilla on siihen varaa, on tarjolla monia eri malleja.

Käytännön vinkkejä golfkenkien ostamiseen

– Tarkista sisäpohja ja varmista, että sen materiaali on rakennettu siten, että se ei menetä muotoaan, kun käytät golfkenkiä tai otat ne pois,

– Varmista, että kengät eivät vingutai pidä ääntä kävellessäsi.

– Varmista, että golfkengät istuvat hyvin.

– Varmista, että golfkengät on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, eivätkä ne ole liian paksut, niin että voit tuntea maanpinnan kävellessäsi

Kuinka sovittaa Golf kenkiä?

Sovita jalkasi kenkiin seisomalla selkä seinää vasten. Liu’uta toinen jalka suorana kengän kantapäähän ja taivuta sitten lantiosta eteenpäin. Tartu kengän toiselle puolelle ja liu’uta se ylös nilkkaasi vasten. Ota seuraavaksi kiinni kengän kummastakin sivusta ja varmista, että ne istuvat tukevasti jalkaasi.

Jos haluat ostaa golfkengät netistä, mittaa molempien jalkojen leveys kietomalla paperinpala molempien jalkojen leveimmän kohdan ympärille. Kun tilaat golfkenkiä netistä, tilaa kengät, jotka ovat noin sentin lyhyemmät kuin tämä mittaustulos

Miksi on tärkeää, että golf kenkä on juuri oikean kokoinen?

On tärkeää, että golfkengät on sovitettu oikein, koska ne aiheuttavat vähemmän todennäköisesti rakkuloita tai muita ongelmia. Jos kengät eivät sovi, voit vahingoittaa jalkojasi, mikä voi estää sinua pelaamasta jonkin aikaa. .

Osta tai vuokraa golfkengät

vuokrattavat golf kengät

Sinulla on muutamia eri vaihtoehtoja golf kenkien hankkimiseen. Vaihtoehdot ovat yleensä vuokraaminen ja ostaminen.

Vuokraamisen ja ostamisen välinen ero on kenkiin käytetyn rahan määrä, mutta myös kenkien käyttöikä, jonka saat niistä irti.

Jos vuokraat kengät, ne ovat muutaman käyttökerran jälkeen liian kuluneet käytettäväksi uudelleen, joten sinun on ostettava uudet.

Sitä vastoin jos ostat, maksat etukäteen enemmän rahaa, mutta näin ne eivät kulu yhtä nopeasti.

Monissa tapauksissa vuokrattujen ja ostettavien golfkenkien välillä on hintaero. Kun kyse on kustannustehokkuudesta tavallisille pelaajille, jotka hiovat taitojaan joka päivä kentällä, on järkevämpää, että vuokraat golf kengät.

Jos et pelaa joka päivä tai jos olet edistynyt pelaaja, joka käyttää näitä kenkiä erityistilaisuuksiin, on järkevämpää ostaa.

Vuokrauksessa on joitakin vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita kustannustehokkuuden kannalta. Jotkin vuokrauspalvelut tarjoavat esimerkiksi kolme vuokrauskertaa ennen kengän ostamista, mikä voi antaa mahdollisuuden katsoa, pidätkö kengistä ja käytätkö niitä riittävän usein, jotta niihin on syytä käyttää rahaa.

Voit myös vuokrata kengät ammattimaisesta liikkeestä varmistaaksesi, että ne istuvat kunnolla ennen ostamista. Näin voit olla varma, että kengät eivät aiheuta rakkuloita tai muita ongelmia; jos ne aiheuttavat, voit vahingoittaa jalkojasi ja sinun on lopetettava pelaamassa jonkin aikaa.

Minkälainen golfin pelaaja todennäköisimmin vuokraa tai ostaa golfkengät?

Aloittelijat vuokraavat golfkenkänsä todennäköisemmin, koska he eivät usko, että siitä on hyötyä pitkällä aikavälillä. Edistyneemmille pelaajille golfkenkien ostaminen voi tuntua paremmalta vaihtoehdolta, koska he saavat niistä hyötyä usean vuoden ajan

Golfkengät netistä

golfkengät netistä

Golfkengät edullisest? Hanki golfkengät netistä! Jos ostat netistä, voit saada kengät suoraan kotiisi hintaan, joka on usein edullisempi kuin paikallisessa kaupassa tai golfkentällä.

Golfkenkien hinta netissä kannattaa ehdottomasti tarkistaa, jos aiot käyttää rahaa uusiin golfkenkiin.

Pidä silmällä alennuksia ja alennuskoodeja, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Miksi ostaa uudet golfkengät?

Paras syy hankkia uudet golfkengät on, jos vanhat ovat rikki tai täysin kuluneet. Vääränlaisten kenkien käyttäminen voi aiheuttaa vakavia vammoja, joten on tärkeää, että käytät mukavia ja tukevia jalkineita (etkä esimerkiksi korkokenkiä!)

Jos nykyiset kenkäsi ovat toistaiseksi kunnossa, mutta olet suunnitellessasi uusien kenkien ostamista, on järkevää vuokrata ne ensin. Näin voit kokeilla eri tyylejä ja tuotemerkkejä alennettuun hintaan

Miesten golfkengät

miesten golfkengät

Miesten golfkenkiä voi ostaa monenlaisia tyylejä ja merkkejä. On tärkeää löytää oikeantyyppinen kenkä käyttötarkoitukseesi. Esimerkiksi niiden, jotka pelaavat golfia intensiivisesti useita kertoja viikossa tai jotka tarvitsevat pukeutuvamman kengän, kannattaa harkita kalliimman ja kestävämmän kengän ostamista.

Valitse tarpeisiisi sopivat golfkengät ottamalla nämä tekijät huomioon

-Tyyli: Etsitkö korkeaa, matalaa, leveää, kapeaa? Mieti, mikä tyyli sopii parhaiten jaloillesi ja mikä tuntuu parhaalta pelatessa.

-Sää: Tarvitsetko vedenpitävät kengät? Asutko alueella, jossa sataa ja sataa paljon lunta? Millaisissa sääolosuhteissa sinun on pärjättävä-Pelaa: kuinka usein pelaat golfia? Oletko innokas pelaaja vai vain joku, joka haluaa pelata satunnaisesti?

-Pukeutumiskoodi: Mikä on klubisi pukeutumiskoodi ja vaaditaanko siinä yleensä tyylikkäitä kenkiä eikä tennareita tai muita rentoja jalkineita?

Huomaa, että erityyppiset golffarit saattavat tarvita erityyppisiä kenkiä.