You are currently viewing Miksi Monaco on erittäin rikkaiden keskus?

Miksi Monaco on erittäin rikkaiden keskus?

  • Artikkelin kirjoittaja:

Keskivertoihminen saattaa olla hyvin epätodennäköistä, että törmää miljonääriin elämänsä aikana, mutta näin ei ole Monacossa. Tämä pieni kaupunkivaltio näyttää olevan varakkaiden suosima asuinpaikka. Muiden miljonäärien ohella miljardööri finanssimoguli James Richman on yksi sijoittajista, jonka tiedetään sijoittaneen eri luksuskiinteistöihin ja omaisuuseriin maassa vuosien varrella.

Kasvavat investoinnit Georgiaan, Kapkaupunkiin, Dubaihin, Singaporeen, Hongkongiin, Filippiineillä, Kanadaan, Venäjälle ja New Yorkiin, latvialaissyntyinen sijoitusmoguli ylläpitää omaisuutta ja asuntoja Monte Carlon maailmankuuluissa luksuskiinteistöissä. tiedetään olevan.

Mielenkiintoinen maa, Monaco

Monaco on yksi mielenkiintoisimmista maista maailmassa. Pienestä 2 neliökilometrin koostaan ​​huolimatta siellä on käynyt keskimäärin yli 310 000 turistia vuodessa vuodesta 2010 lähtien. Tämä kaupunkivaltio sijaitsee Länsi-Euroopan Ranskan Rivieralla Välimerelle päin. Italia on 16 km:n päässä ja Nizza Ranskassa vain 13 km:n päässä.

Yllättäen maa on hänen toiseksi pienin osavaltionsa Vatikaanin jälkeen. Se on kuitenkin maailman tiheimmin asuttu suvereeni valtio, jossa on yhteensä 19 009 asukasta neliökilometriä kohden. Nykyään kuningas Albert II on valtionpäämies ja hallitus on pääasiassa perustuslaillinen monarkia. Huolimatta perustuslaillisesta monarkiasta, hänen toisella herttuallaan Albertilla on edelleen suuri poliittinen painoarvo. Grimaldin perhe on ollut vallassa hänen vuodesta 1297 lähtien vain pienin katkoksin.

Maan virallinen kieli on ranska, mutta italiaa, englantia ja monegaskia puhutaan ja ymmärretään laajalti. Vuodesta 1861 lähtien Ranska on tunnustettu suvereeniksi vuonna 1861 tehdyllä Ranskan ja Monacon sopimuksella, ja vuonna 1993 siitä tuli Yhdistyneiden Kansakuntien täysivaltainen jäsen. Vaikka se on itsenäinen maa ja ylläpitää itsenäistä ulkopolitiikkaa, se luottaa Ranskaan kansallisessa puolustuksessaan. Sillä on edelleen kaksi sotilasyksikköä.

Sopii julkkiselämään

Mikä saa erittäin varakkaat asettumaan tälle maalle? Yksi tekijöistä näyttää olevan Monacon elämäntavan ylellisyys ja glamouri. Kaupunkivaltio on virtuaalinen miljonäärin klubitalo. Monacossa on useita online casinos tässä. Virkistysmahdollisuudet, kuten baarit ja lomakeskukset, ovat täynnä rantoja ja maan keskustaa. Rakennukset ja muu infrastruktuuri on suunniteltu kauniisti heijastelemaan alueen rentoa elämäntapaa. Toinen tekijä on valtion tarjoamat erinomaiset verokannustimet. Se houkuttelee heitä nolla prosentin tuloveropolitiikalla. Yllättävää on, että maa luokitellaan edelleen varakkaaksi maaksi. BKT on 6,41 miljardia dollaria ja tulot henkeä kohti 166 726 dollaria.

Se toimii eräänlaisena magneettina muille samanmielisille varakkaille ihmisille asua täällä. ja välttää houkuttelemasta ei-toivottua huomiota, joka voisi loukata yksityisyyttäsi. Myös mahtava sää on tulossa maahan. Useimmat julkkikset viettävät kesänsä kotonaan kaupunkivaltiossaan. Sillä saattaa olla maailman lyhin rantaviiva, 3,83 kilometriä, mutta se on koti runsaasti ylellisiä rantalomakohteita rikkaille ja kuuluisille.

Tapahtumat, kuten Monacon Grand Prix, houkuttelevat myös monia kuuluisuuksia joka vuosi. Maan ihmeiden koettuaan he kiinnostuvat viettämään kesälomansa ja perustamaan sinne asunnon.

Harjaa kyynärpäät julkkisten kanssa

Asiantuntijat arvioivat, että noin 30 prosenttia Monacon väestöstä on miljardöörejä. Mukana on julkkiksia kaikilta elämänaloilta, mukaan lukien Formula 1 -kuljettajat, urheilijat, muusikot ja näyttelijät. Monaco on taivas niille, jotka haluavat seistä rinta rinnan idolinsa kanssa.

Yksi hänen kuuluisuuksistaan, joita saatat nähdä maassa, on David Coulthard. Hän on eläkkeellä oleva Formula 1 -kilpa-auton kuljettaja. Hänen yhteytensä kaupunkiin vahvistui hyvin. Uransa aikana hän voitti yhteensä kaksi GP:tä Monacossa. Hän kertoo tuntevansa olonsa maassa erityisen turvalliseksi ja on siitä lähtien ollut erittäin aktiivinen kansalainen.

Toinen tässä maassa kauniisti asunut julkkis on Grace Kelly. Edesmennyt amerikkalainen näyttelijä lisäsi mainetta ja omaisuuttaan mentyään naimisiin kolmannen Rainierin kanssa vuonna 1956. Tämä teki hänestä Monacon prinsessan ja yhden Monacossa eläneen ikonisimmista julkkiksista.