You are currently viewing Golf pukeutuminen: Näin pukeudut Golf kentälle

Golf pukeutuminen: Näin pukeudut Golf kentälle

  • Artikkelin kirjoittaja:

Oletko suuntaamasssa golfkentälle etkä tiedä mitä pukeutua? Älä huoli! Golf pukeutuminen on varsin yksinkertaista ja Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää golf pukeutumisesta.

Useimmilla golf kentillä on virallinen pukukoodi golfperinteiden ylläpitämiseksi. Vaikka jotkut näistä perinteistä ovat edelleen voimassa, toiset ovat modernisoituneet. Golfpuvun tulee olla toimiva uhraamatta tyyliä.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, mitä pukeutua golfkentälle!

Näin pukeudut Golf Kentälle

Vaikka golfkentällä on miesten ja naisten pukeutumisen välillä eroja, molemmilla on korkeat vaatimukset.

Naisilla on mahdollisuus valita useampia tyylejä, mutta sen painottaminen on vaatimaton.

Miesten golfpuku on vähemmän monipuolinen, mutta on silti useita tapoja lisätä omaa henkilökohtaista ilmettä ja samalla noudatta pukeutumissääntöjä

Paita

Vältä T-paitoja, kun valitset golfkentän huipun. Miesten tulisi pitää kiinni kauluspaidoista, kun taas naiset saavat käyttää kauluspaitoja, ei-kauluksellisia tai jopa hihattomia toppeja. Joko niin, paitojen odotetaan olevan kiinni aina.

Housut

Sekä miesten että naisten tulee käyttää shortseja tai hameita, jotka ulottuvat ainakin polviin asti. Lasketteluhousut, shortsit ja golfhameet ovat yleisimpiä golfin pohjatuotteita.

Vaikka jokainen golf kenttä eroaa hieman toisestaan, farkut, hikeet ja joogahousut eivät yleensä ole sallittuja. Hyvissä Golf -housuissa on myös tasku nikotiinipusseja varten.

Villapaidat / takit

Takit ja neuleet on varattu kylmälle säälle. Monet golfarit haluavat käyttää liivejä, villapaitoja tai tuulitakkeja kiillotettuun, kerrostuneeseen ulkoasuun. Jean-takit ja hupparit ovat kiellettyjä.

Kengät

Vaikka juoksukengät ovat tyypillisesti sallittuja golfkentällä, perinteiset golfkengät auttavat sinua vakautetulla keinulla ja paremmalla mukavuudella koko päivän. Monilla kursseilla on kielletty metallipiikit, ja golfkengissäsi on oltava kovakumi- tai muovipiikit. Miesten kengät rajoittuvat usein valkoisiin, mustiin tai ruskeisiin, mutta tyylikästä sukkavalintaa kannustetaan täydentämään muuta asustasi.

Naisten golfkengillä on taipumus olla enemmän värejä. Mitä kenkiä sinun pitäisi jättää taakse? Sandaalit, saappaat ja – arvasitkin – korkokengät.

Lisävarusteet Golf puketumiseen

Nyt kun olet selvittänyt mitä pukeutua golfkentälle, siirrytään seuraan asiaan. Golf etiketti, sisältää joitain sanattomia sääntöjä, kerromme seuravaaksi, mitä lisävarusteita golf kentälle kannattaa hankkia.

Hatut

Koska golf on urheilua, jota pelataan melkein kokonaan suorassa auringonvalossa, on välttämätöntä suojata auringolta. Visiirit ja lippalakit ovat suosittuja vaihtoehtoja sekä miehille että naisille, mutta olkihatut, ämpärihatut ja pipot (sään salliessa) ovat myös hyväksyttäviä. Jätä cowboy-hatut ja fedorat kotiin ja poista korkki, kun tulet rakennukseen. Lisäksi hattujen on oltava aina eteenpäin.

Käsineet

Monet golfarit valitsevat yhden käsineen ei-hallitsevassa kädessään. Käsine auttaa pitämään tiukan otteen klubissasi, etenkin kuumalla säällä.

Muita vinkkejä golf pukeutumiseen

  • Käytä vain yhtä palaa kirkkaanvärisiä tai kuviollisia vaatteita.
  • Yritä sovittaa vyön, hatun ja kenkien värit.
  • Valitse väriyhdistelmät, jotka erottavat toisiaan (ts. Valkoinen paita, jossa on laivastohousut).
  • Valkoiset golfkengät ovat loistava valinta, koska ne sopivat yhteen useimpien asujen kanssa.
  • Älä käytä mustia kenkiä valkoisilla sukilla.