You are currently viewing Golfmailat: Kaiken kattava ostajan opas

Golfmailat: Kaiken kattava ostajan opas

  • Artikkelin kirjoittaja:

Hyvä golfmaila on olennainen osa peliä, oikeanlainen golf maila varmistaa sen, että saat kaiken irti pelistä.

Jos mielessä on golfin aloittaminen, ei golfmailan hankinta kuitenkaan välttämättä ole järkevää, sillä golfmailoja pystyy vuokraamaan ja lajiin tutustumaan ennen ostopäätöstä.

Tässä ostajan opaassa parhaat vinkit jos olet aloittassa Golfia ja tarkoituksesi on ostaa tai vuokrata golfmaila.

Vinkkejä golfmailan ostamiseen

Jos olet aloittamassa golfia, on tärkeää tietää, mitä golfmailaa ostaessasi kannattaa ottaa huomioon. Tässä on muutamia vinkkejä:

– Varmista, että maila on oikean kokoinen sinulle. Hyvä tapa testata tämä on pitää mailaa vyötärön korkeudella ja tehdä heilautusliike kädelläsi. Mailan pitäisi tuntua mukavalta ja luonnolliselta, kun teet näin.

– Varmista, että mailan ote on hyvässä kunnossa. Sen ei pitäisi olla liian karkea eikä liian sileä, ja sen pitäisi istua mukavasti kädessäsi.

– Tarkista, että mailan pää on hyvässä kunnossa. Mailan etupuolen pitäisi olla tasainen, eikä siinä saisi olla lommoja tai naarmuja. Lyöntipään urien tulisi olla hieno eikä liian syvä.

– On myös hyvä ajella mailalla koeajoa ennen sen ostamista, sillä näin saat käsityksen siitä, kuinka mukava sitä on käyttää. Jos taas joku muu haluaa kokeilla golfmailojasi, ennen kuin päättää, vuokraako hän ne sinulta, kerro hänelle, että heidän on maksettava siitä!

Miten vuokrata golfmailat?

vuokratut golfmailat

Jos haluat pelata golfia etkä tiedä, minkälaisen golfmailan ostaisit, voit aina vuokrata golfmailan ennen kuin päätät, ostatko vai et. Paras tapa selvittää, mitkä mailat sopivat parhaiten sinulle on kokeileminen

Monet golfkentät tarjoavat mahdollisuuden vuokrata mailoja ennen ostopäätöstä.

Jos paikallinen golfkenttäsi ei tarjoa tätä mahdollisuutta, voit aina vuokrata mailan jostain muusta paikasta, kuten yksityishenkilöltä tai mailojen vuokraukseen erikoistuneesta liikkeestä.

Ennen kuin vuokraat mailan, tarkista, kuinka pitkä vuokra-aika on ja mitä tapahtuu, jos maila vahingoittuu tai katoaa.

Jotkut liikkeet tarjoavat esimerkiksi lähes rajoittamattoman golfmailan vuokrauspalvelun, jonka vastineeksi saat 20 % kokonaishinnasta, kun ostat mailan vuokra-ajan päätyttyä. Toisaalta yksityishenkilöt jotka vuokraavat mailoja, saattavat veloittaa mailalle aiheutuneista vahingoista.

On tärkeää tietää ennen golfmailan vuokraamista, kuinka paljon olet korvausvelvollinen, sillä se auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen siitä, mitä liikettä tai henkilöä käytät golfvälineitä vuokratessasi.

Miksi vuokraaminen on parempi vaihtoehto kuin ensimmäisten mailojen ostaminen 

Kun aloitat golfin, voi olla vaikeaa tietää, minkälainen maila on sinulle paras. Mailojen vuokraaminen on hyvä tapa selvittää, mitkä mailat sopivat sinulle parhaiten ja antavat sinulle eniten nautintoa. Golfmailat voivat olla kalliita, ja vuokraaminen on myös hyvä tapa kokeilla ennen ostamista.

Vuokraamalla mailat ennen niiden ostamista voit kokeilla ja löytää haluamasi mallit ilman, että sinun tarvitsee sijoittaa liikaa rahaa etukäteen. Parasta golfmailojen vuokraamisessa on se, että monet kentät tarjoavat tätä palvelua. Jos paikallinen kenttäsi ei vuokraa mailoja, on olemassa muita vaihtoehtoja, kuten yksityishenkilöt tai yritykset, jotka vuokraavat golfmailoja.

Uudet vai käytetyt golfmailat?

käytetyt golfmailat

Golfmailoja ostaessasi sinulla on kaksi päävaihtoehtoa: uudet tai käytetyt golfmailat. Molemmissa vaihtoehdoissa on hyvät ja huonot puolensa, ja on tärkeää ottaa ne kaikki huomioon ennen päätöksen tekemistä.

Uudet golfmailat tarjoavat muutamia etuja käytettyihin mailoihin verrattuna. Ne ovat aina hyvässä kunnossa, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä mahdollisesti aiheutuneista vaurioista. Niillä on myös takuu, mikä tarkoittaa, että voit korjata tai vaihtaa ne, jos ne vahingoittuvat.

Uudet golfmailat voivat kuitenkin olla melko kalliita, ja jos olet vasta aloittamassa lajin harrastamista, ne eivät ehkä ole paras vaihtoehto sinulle.

Käytetyt golfmailat ovat edullisempi vaihtoehto, ja koska ne ovat usein käytettyjä, voit yleensä löytää laadukkaita laitteita paljon halvemmalla. Käytetyt mailat eivät kuitenkaan ole aina parhaassa kunnossa, ja ne voivat olla vaurioituneet, mikä saattaa vaikuttaa niiden suorituskykyyn.

Kun ostat käytettyjä golfmailoja, tarkista aina, että kahvat ovat hyvässä kunnossa eikä niissä ole liikaa kulumisen merkkejä. Jos käytetyt mailat ovat kalliita, ennen ostoa on myös hyvä tarkastuttaa ne asiantuntijalla mahdollisten vikojen varalta.

Naisten, lasten ja vasenkätisten golfmailat

Golfmailoja on tarjolla runsaasti myös lapsille, naisille ja vasenkätisille. Tässä osiossa nopea katsaus näiden mailojen eroihin.

Lasten golfmailat

lasten golfmailat

Lasten golfmailojen valinnassa on otettava huomioon muutamia asioita. Tärkeintä on varmistaa, että mailat ovat oikean kokoisia lapselle. Voit löytää erityisesti lapsille suunniteltuja golfmailoja, jotka ovat oikean kokoisia ja painoisia nuorille pelaajille.

Lisäksi lasten golfmailoissa on usein pienemmät kahvat ja lyhyemmät varret, jolloin niitä on helpompi hallita. Tämä on tärkeää, sillä lasten on opittava hallitsemaan lyöntejään, jos he haluavat parantaa golftaitojaan

Jos lapsesi on vasta aloittamassa golfin harrastamista, voi olla hyvä idea ostaa hänelle juniorimailasarja. Niitä on saatavana eri kokoisina, joten voit löytää sellainen, joka on oikean kokoinen lapsellesi.

Lasten golfmailat ovat yleensä edullisia, ja junioripelaajat voivat harjoitella niillä swingiä

Naisten golfmailat

naisten golfmailat

Naisten golfmailoja valittaessa on otettava huomioon muutamia asioita. Tärkeintä on varmistaa, että mailat ovat sinulle oikean kokoisia. Voit löytää erityisesti naisille suunniteltuja golfmailoja, jotka ovat oikean kokoisia ja painoisia naispelaajille.

Lisäksi naisten golfmailoissa on usein pienemmät kahvat ja lyhyemmät varret, jolloin niitä on helpompi hallita. Tämä on tärkeää, koska naispelaajien on opittava hallitsemaan lyöntejään, jos he haluavat parantaa golftaitojaan

Jos olet nainen, joka on vasta aloittamassa golfia, voi olla hyvä idea hankkia itsellesi naisten mailasarja. Niitä on erikokoisia, joten voit löytää itsellesi sopivan kokoisen. Naisten golfmailat ovat yleensä edullisia ja naispelaajat voivat harjoitella swingiään niiden avulla

Vasenkätiset golfmailat

Vasenkätiset golfmailat on suunniteltu pelaajille, jotka lyövät vasemmalla kädellä. Niillä on muutamia etuja oikeakätisiin mailoihin verrattuna, kuten:

– Niitä on helpompi hallita, koska ne on suunniteltu vasenkätisille pelaajille

– Ne voivat auttaa sinua parantamaan golftaitojasi, koska ne on suunniteltu erityisesti vasenkätisille pelaajille

– Vasenkätisiä golfmailoja on saatavilla eri kokoisina ja painoisina, joten voit löytää itsellesi sopivan mailan

Golfmailan kätisyys on tärkeä, eli jos olet vasenkätinen pelaaja, hanki itsellesi sarja vasenkätisiä golfmailoja. Niillä on useita etuja oikeakätisiin mailoihin verrattuna, ja ne on suunniteltu auttamaan sinua parantamaan golftaitojasi. Vasenkätisiä golfmailoja on saatavana eri kokoja ja painoja, joten voit löytää tarpeisiisi sopivan mailan.

Golfmailat netistä – Edullisempi vaihtoehto?

golfmailat netistä

Voit ostaa golfmailat netistä ja nauttia valtavasta valikoimasta; et ehkä löydä tällaista valikoimaa mistään muualta. Verkko-ostosten etuna on, että saat enemmän tietoa ostoksistasi, kuten arvosteluja ja asiakasarvioita. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ostat golfmailasi verkosta, sinun on paljon helpompi varmistaa, että ne sopivat tarpeisiisi

Useimmissa suurimmissa jälleenmyyjissä on myynnissä monia eri golfmailamerkkejä, mutta myös valtava valikoima eksklusiivisia merkkejä on saatavilla vain verkossa. Jos etsit tietyntyyppisiä golfmailoja, kuten vasenkätisiä tai lasten kokoa, internet-jälleenmyyjä tarjoaa tällaista valikoimaa

On olemassa joitakin loistavia joista voit valita, joten voit ostaa mailasi luottavaisin mielin. Kannattaa myös vertailla eri jälleenmyyjien hintoja ennen ostosten tekemistä

Jos haluat säästää aikaa ja rahaa ostamalla golfmailoja verkosta, on parasta aloittaa katsomalla arvosteluja parhaista Suomessa saatavilla olevista tuotemerkeistä. Löydät runsaasti tietoa internetissä golfmailoista ja niiden vertailusta, mikä helpottaa ostamista huomattavasti.

Lisäksi verkkokauppiailla on usein paremmat hinnat kuin perinteisillä kaupoilla, koska heillä on vähemmän yleiskustannuksia. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa ostamalla golfmailat netistä.

Suomessa golfmailoja netissä myy ainakin budjetsport

Golfmailat aloittelijalle

golfmailat aloittelijalle

Jos olet aloittelija, et ehkä tiedä, mitä golfmailoja ostaa.

Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä kun hankinnassa on golfmailat aloitteliajlle:

– Jos haluat parhaan mailan rahoillesi, hanki rautasetti. Näissä mailoissa on teräsvarsi ja grafiittipää. Aloittelijan ei tarvitse käyttää rahaa kalliisiin golfmailoihin, kuten puttereihin tai draiveriin, koska taitosi paranevat hitaasti

– Kun alat parantaa peliäsi, investoi golfmailoihin, jotka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi

– Vasemman käden golfmailoja on helpompi hallita oikeaan käteen verrattuna. Voi viedä aikaa säästää tarpeeksi rahaa vasenkätisiin golfmailoihin. Jos olet aloittelija, hanki oikeakätiset mailat, kunnes golftaitosi paranevat.

Jos haluat säästää rahaa tarpeisiisi parhaiten sopivaan mailaan, tarvitset luultavasti rautasetin. Niissä on teräsvarret ja grafiittikärjet, jotka tekevät niistä kestäviä ja helposti hallittavia ja parantavat samalla peliäsi. Kutenuseimmat golfarit, aloittelevat pelaajat saavat eniten hyötyä raudoista ja puttereista.

Mitkä ovat parhaat golfmailat aloittelijalle?

Tällä hetkellä parhaat golfmailat aloittelijalle valmistaa Wilson. Wilsonin mailat ovat tavallisesti painotettu niin, että aloittelijankin on helpompi tehdä golfpalloon sellainen golf lyönti, jossa pallo lähtee hyvin matkaan.

Suosituksemme on että ostat aloittelijana koko golfmailasetin Wilsonilta.

Golfmailasetti- Kannattaako aloittelijan golfmailat ostaa settinä vai erikseen?

Golfsetti

Täydellinen golfsetti sisältää vähintään 14 erilaista mailaa, jotta sinulla on oikea maila jokaiseen pelitilanteeseen

Niihin kuuluu yleensä draiveri tai puu, jota käytetään tee-lyönteihin; väyläpuut, joita voidaan käyttää myös golfmailoinalyöntiä varten; rautoja, mukaan lukien jopa kahdeksan eri mailaa; kiiloja viheriön ympärille; ja puttereita. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina oikea maila pelattavaksi kaikissa tilanteissa.

Golfsettejä on saatavana eri paketeissa, ja hinnat vaihtelevat niiden valmistuksessa käytettyjen materiaalien laadun mukaan. Aloittelijan kannattaa hankkia golfsetti, sen sijaan että mailat ostaisi erikseen. Näin säästät runsaasti rahaa!

Golfmailan pituus – Näin valitset oikean pituiset golfmailat

Golfmailan pituus on tärkeä seikka, kun ostat uuden golfmailan. Sinun on varmistettava, että maila on sinulle sopivan kokoinen, jotta saat svingistäsi kaiken irti.

Oikeaa golfmailan pituutta valittaessa on otettava huomioon kolme tekijää: pituutesi, käsivartesi pituus ja käyttämäsi mailatyyppi.

Pituutesi on tärkein tekijä golfmailan pituutta valittaessa. Jos olet keskimääräistä pidempi, tarvitset pidemmän mailan saadaksesi parhaat tulokset swingistäsi. Jos taas olet keskimääräistä lyhyempi, tarvitset lyhyemmän mailan.

Myös käsivarren pituus on tärkeä, sillä se vaikuttaa siihen, kuinka pitkälle pystyt heilauttamaan golfmailaa.Jos sinulla on pitkät kädet, voit heiluttaa pidempää mailaa suuremmalla voimalla. Jos käsivartesi on keskimääräistä lyhyempi, saman pituinen golfmaila tuntuu kädessäsi lyhyemmältä, kun heilautat sitä

Valitsemasi mailatyyppi vaikuttaa myös siihen, kuinka pitkälle maila etenee, kun se lyödään oikein svingilläsi. Lyhyet raudat ovat pienempiä ja kevyemmät, kun taas pidemmät kuljettajat ovat suurempia ja painavampia.

Jos haluat ostaa uuden golfmailan Suomesta, pituutesi on tärkein tekijä, kun päätät mailan pituudesta. Jos olet keskimääräistä lyhyempi, varmista, että raudassa on lyhyt varsi, jotta se tuntuu sinulle mukavalta

Lisäksi käden pituus voi vaikuttaa siihen, kuinka pitkälle kukin lyönti ulottuu