You are currently viewing Golfsetti: Vertailussa parhaat vaihtoehdot

Golfsetti: Vertailussa parhaat vaihtoehdot

  • Artikkelin kirjoittaja:

Golf on helppo laji aloittaa, koska se ei vaadi mitään erityisiä taitoja tai välttämättä kalliita varusteita – tarvitset vain ystäviä, muutaman pallon ja hyvän golfsetin!

Vertailimme markkinoilta löytyviä golfsettejä, ja niitätähän löytyi! olipa hakusessa sitten paras golfsetti aloittelijalle, naiselle tai lapselle – vaihtoehtoja on!

Jatka siis lukemista, ennen kuin ostat ensimmäisen golfsetin, artikkelissa golfsettien vertailun lisäksi muutamia tärkeitä asioita, jotka olisi hyvä ottaa huomioon kun ostostlistalla on ensimmäinen golfsetti.

Mikä on golfsetti ja mitä se sisältää?

Golfsetti on kokoelma, joka sisältää kaikki golfissa tarvittavat golfmailat sekä bägin. Yleensä talvallinen golfsetti sisältää yleensä draiverin, puun, raudat ja putterin. Edistyneempiin golfsetteihin voi kuulua myös hiekkakiila tai lyöntikiila.

Aloittelijan golfsetti saattaa myös pallot ja muut golfissa tarvittavat varusteet.

Mitä kannattaa huomoida ennen golfsetin ostamista?

Laadukas golfsetti

Ennen kuin ostat golfsetin, kannatta huomoida ainakin seuraavat tärkeät asiat:

– Millainen golfari olet? – Aloittelijoiden kannattaa ostaa golfsetti aloittelijalle, kun taas kokeneemmat pelaajat voivat ostaa erikoismailoja sisältävän golfsetin.

– Mikä on budjettisi? – settin hinnat voivat vaihdella 50 eurosta yli 2000 euroon!

– Mikä on pituutesi ja painosi? Golfsetit on valmistettu eri pituuksille ja painoille sopiviksi.

– Mitkä ovat mailojen kokomäärittelyt? – Eri golfseteissä on mailoja, joiden pituus, leveys ja paino vaihtelevat. Tärkeimmät mitat, jotka sinun on tiedettävä, ovat pituutesi ja mailan pituus

– Ovatko mailat ”tavallisia” vai ”ylisuuria”? – Vakiomailat on tehty normaalipituisille henkilöille, kun taas pidemmille henkilöille lisäpituutta saadaan tekemällä mailan pää suuremmaksi ja pitemmäksi

Jotkin yritykset tarjoavat ylimitoitettuja golfsettejä, mikä voi auttaa, jos olet aloittelija, joka on vielä kasvamassa, tai jos sinulla on pidemmät käsivarret. Ylisuuret golfsetit eivät kuitenkaan sovi niille, joilla on lyhyemmät käsivarret

Mitä golfsetti maksaa?

Aloittelijan golfsetti voi maksaa halvimmillaan vain 50 euroa, mutta hinnat voivat helposti nousta jopa tuhansiin euroihin jos tarkoituksena on ostaa ammattilaisille suunniteltu golfsetti.

Halpa golfsetti soveltuu aloittelijoille ja harjoitteluun. Jos haluat ryhtyä kilpailemaan, kannattaa suosiolla hankkia edistyneempi golfsetti.

Aloittelijan golfsetit vertailussa

Aloittelijan golfsetti

Tämä vertailu sisältää neljä suosittua aloittelijoiden golfsettiä, jotta voit tehdä tarpeisiisi parhaiten sopivan päätöksen.

Ensimmäinen golfsetti on Wilson Traditional Golf Set, joka on keskipituisille ja -painoisille henkilöille tarkoitettu vakiosetti. Tämä setti sisältää 460cc:n driverin, kaksi fairway-puuta, seitsemän rautaa ja putterin. Mailat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on grafiittivarret. Tämä setti on saatavilla noin 130 euron hintaan.

Toinen golfsetti on Callaway Strata Ultimate Set, joka on ylimitoitettu setti, joka on suunniteltu pidemmille pelaajille tai niille, joilla on pidemmät kädet. Tämä

Paras naisten golfsetti: Wilson ProStaff SGI Ladies

Naisten golfsetti

Wilson ProStaff SGI Ladies on erityisesti aloittelijoille suunniteltu golfsetti, sillä mailat on painotettu niin, että ne mahdollistavat puhtaat osumat ja kauniin kaaren.

Näillä mailoilla ei ole vältämätöntä osua keskelle palloa, kuten kalliimmilla mailoilla, koska terässä on painoa myös kärjen ja kannan takana eikä vain keskellä, mikä takaa, että huonokin golflyönti saattaa golfpallon matkaan

Tämän Wilson naisten golfsetti on hinnoiteltu varsin edullisesti, sen hinta/laatu -suhde tekee siitä erinomaisen valinnan aloittelevalle naispelaajalle.

On kuitenkin hyvä huomata, että laukussa ei ole jalkoja, mutta jos käytät golfkärryä, se ei ole ongelma. golfkärryjä on saatavilla useimmilla golfkentillä, ja niiden käyttö sisältyy hintaan.

Paras miesten golfsetti: Wilson X31

miesten golfsetti

Wilson X31 on loistava golfsetti aloittelijoille. Tässä setissä, kuten edellisessäkin, mailan terät on painotettu mahdollisimman matalalle ja tasapuolisesti koko terän pituudelta.

Aloittelevalle pelaajalle on pelin ilon kannalta ratkaisevan tärkeää, että maila antaa anteeksi pahimmatkin lyönnit, koska niitä tulee aluksi usein. Mailan anteeksiantavuus merkitsee myös sitä, että huonosta osumasta huolimatta pallo on mahdollista lyödä pitkälle.

Jos etsinnässäsi on hinta-laatusuhteeltaan paras, miehille sopiva aloittelijan golfsetti, tämä on täydellinen valinta!

Paras lasten golfsetti: Wilson ProStaff Junior (8-11v)

lasten golfsetti

Lasten golfmailoja on saatavilla myös alle 8-vuotiaille, mutta käytännön kokemus on osoittanut, että 7-8-vuotiailla lapsilla on jo tarpeeksi kärsivällisyyttä pelata golfia.

Tämä lasten golfsetti on suunniteltu 125-145 cm pitkille lapsille, ja se on ihanteellinen vaihtoehto tämän pituuden lapsille. Mailat on tehty 8-11-vuotiaille sopiviksi pituudeltaan ja painoltaan.

Nämä golfmailat, kuten edellä mainitut miesten ja naisten golfmailasarjat, on suunniteltu siten, että niiden käyttö on nopeaa ja yksinkertaista aloittelijoille siirtämällä mailan lavan painopistettä.

Huolimatta siitä, että tämä golsetti sisältää vähemmän mailoja kuin aikuisten täysi goldsettikaikki tarvittavat golfmailat ovat mukana, koska karsinta on saavutettu jättämällä juuri ja juuri pois muutama rautamaila.

Paras nuorten golfsetti: Wilson ProStaff Junior (11-14v)

nuorten golfsetti

Wilson ProStaff Junior -golfsetti, joka on tarkoitettu hieman vanhemmille lapsille ja teini-ikäisille, on idealtaan samanlainen kuin edellä tarjottu ProStaff junior -golfsetti.

11-14-vuotiaille ja 161-165 cm pitkille lapsille tarkoitettuun aloittavaan golfsettiin sisältyy yksi rauta lisää, toisin kuin edellä esitelty golfsetti nuoremmille pelaajille.

Koska pussin materiaali on hieman ohuempaa ja mailoja on vähemmän, nämä lasten golfpussit ovat kevyempiä kuljettaa tai hinata kuin aikuisten golfsetit.

Käytetyt golfmailat tai käytetty golfsetti?

Jos sinulla ei ole rahaa tai halua ostaa kokonaista tai puolikasta golfsettiä, käytetty golfsetti on loistava paikka aloittaa.

Putteri, 1-2 rautamailaa ja pidempiin lyönteihin tarkoitettu maila, kuten hybridi, ovat mailoja, joita tarvitset järkevään pelaamiseen. Lisäksi kannattaa hankkai golfbägi siksi, että tuskin kukaan haluaa kantaa mailoja käsissään ja pudottaa niitä kentällä jatkuvasti.

Kun hankit ensimmäiset golfmailasi, kysy ystäviltäsi, jotka pelaavat golfia, onko heillä kaapin perällä vanhoja mailoja.

Golfin aloittaminen vaatii vain muutaman golf mailan ja bägin, joten on mahdollista että pääset halvemmalla jos golfsetin sijaan ostat vain muutaman mailan.

Jos ideana on ostaa käytetty golfsetti, niin säästetty summa saattaa olla varsin pieni, riippuen tietenkin siitä, kuinka hyvän diilin löydät. Vertailussa suosittelemamme Aikuisten golfsetti maksaa alle 350 euroa, joka sisältää varmasti aloittelijalle sopivat gold mailat, joiden käyttöikäkin on varmasti käytettyjä mailoja pidempi.

Sopiiko miesten golfsetti naisille ja toisipäin?

Usein kysytään että voiko nainen pelata miesten golfsetillä tai toisinpäin ja vastaus tähän on että periaatteessa kyllä. Se riippuu omista mitoista.

Koska miehet ovat yleensä suurempia ja vahvempia kuin naiset, naisten mailat ovat keskimäärin lyhyempiä ja painotettu eri tavalla.

Toisin sanoen isompikokoinen nainen voi helposti käyttöö miesten golfsettiä ja pienikokoisemmalle miehelle sopii naisten golfsetti aivan erinomaisesti.