You are currently viewing Golfin aloittaminen – Kattava opas aloittelijalle

Golfin aloittaminen – Kattava opas aloittelijalle

  • Artikkelin kirjoittaja:

Mielessä Golfin aloittaminen? Tässä ultimaattinen golf opas aloittelijalle..

Kuinka pelata golfia, missä pelata golfia, golf swingin perusteet, tarvitsemasi välineet ja mikä tärkeintä – vinkkejä kehittymiseen

Tässä Golf oppaassa käydään aluksi läpi perusteet ja sitten syvennytään tarkemmin yksityiskohtiin, kuten strategiaan.

Jokaisessa osiossa on linkkejä syvällisempiä artikkeleita kustakin aiheesta, joten toivon, että tämä opas toimii yhden pysäkin pysäkkinä golfmatkallesi.

Mikä on paras tapa oppia pelaamaan Golffia?

Ajoalueilla voit usein vuokrata varusteita, joten voit kääntyä, napata 50 tai 100 palloa ja vain osua palloon. Suosittelen varmasti muutaman yrityksen kokeilua golfkentällä ennen golfkentälle lähtöä – se auttaa, jos pystyt jatkuvasti ottamaan yhteyttä palloon!

Tässä on lyhyt opas, joka auttaa sinua hallitsemaan aikasi golfkentällä, jos haluat oppia lisää.

Kun olet osunut alueelle, kokeile paikallista 9-reikäistä lyhyttä tai kenttä- ja putkikenttää. Nämä tarjoavat loistavan seuraavan askeleen golfin pelaamisen oppimiseen. Lyhyemmät reiät poistavat paineen, jotta he voivat lyödä palloa 300 jaardia, ja voit oppia haketuksen ja laittamisen perusteet.

Kun olet oppinut yllä olevat kaksi vaihetta, harkitse koko 18-reikäisen kentän suuntaamista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse merkitä täydellistä tuloskorttia, paras tapa on kohdella ensimmäiset kierroksesi 18-reikäisillä kentillä oppimiskokemuksina-osu, löydä golfpallosi, tee se uudelleen ja ota sitten siirry seuraavaan reikään, kun olet saanut tarpeeksesi.

Tämä lähestymistapa poistaa paineita siitä, että sinun on osuttava hienoihin golfheittoihin, ja voi pitää sinut ja ystäväsi pelaamassa kunnollisella vauhdilla. Huomaa, että älä huolestu, jos golfarit ovat takanasi, vaan kysy, haluavatko he pelata läpi tämän tai seuraavan reiän – tämä tarkoittaa, että voit rentoutua ja nauttia ajastasi radalla.

Opi pelaamaan golfia ja tekemään osumia

Golfin tavoitteena on saada pallo reikään mahdollisimman vähän laukauksia. Aloittelevat golfarit jakautuvat yleensä kahteen leiriin aloittaessaan pelin:
Pysyn radalla, kunnes viimeistelen vauhtiani, ja sitten pääsen golfkentälle.
Jos haluat parantaa peliä, on parasta yhdistää nämä lähestymistavat. Hetken golfkentällä vietetty aika auttaa sinua todella rakentamaan golfmailan heilumisen tunteen ja voit aloittaa tasaisen kosketuksen palloon.

Älä kuitenkaan erehdy ajattelemaan, että palloon lyöminen täydellisesti golfkentällä tekee sinusta suuren golfarin. Matka -aika on hyödyllinen, mutta muista päästä ulos ja pelata 9 -reikäisellä lyhyellä radalla, kun voit.

Kentällä löydät yhtäkkiä pallon 6 tuuman syvästä ruohikosta ja puun, joka estää selkäsi kääntymisen-tämä on ensimmäinen kerta, kun huomaat, että golf ei ole vain täydellisten keinujen tekeminen alueella.

Kun pääset golfkentälle, voit myös kehittää laajempia taitojasi suunnitella, missä osua golfheittoihisi, kuinka kohdistaa ja hallita laukaustesi etäisyyttä. Kutsumme näitä kurssinhallintataidoiksi, ja ne auttavat sinua saamaan hyvät pisteet.

Miten pukeutua Golf peliin?

Jos olet menossa vain itsenäiselle ajoalueelle, voit yleensä käyttää melkein mitä tahansa. Farkut, urheilushortsit, verryttelyhousut ovat kaikki hienoja ja pirteitä. Jos olet menossa golfkentälle, joka on osana golfclubia, sovelletaan kuitenkin usein klubin normaalia pukeutumiskoodia. Sovelias golf pukeutuminen on yleensä kerrottu klubin verkkosivuilla tai voit aina soittaa ja kysyä ammattilaiselta, jos et ole varma.