You are currently viewing Golfin aloittaminen – Kattava opas aloittelijalle

Golfin aloittaminen – Kattava opas aloittelijalle

  • Artikkelin kirjoittaja:

Mielessä Golfin aloittaminen? Tässä kattava opas, jonka avulla pääset alkuun.

Golfin aloittamien vaatii monen asian opettelun, yksi tärkeimmistä yksittäisistä asioista on mm. oikeaoppinen svingi, eli lyönti. Tämän lisäksi tärkeää on tietää, mitä välineitä tarvitset, minkälainen on oikeoppinen golf vaatetus ja paljon muuta.

Tämä opas on suunniteltu heille, joilla on mielessä golfin aloittaminen, käymme aluksi läpi perusteet, jonka jälkeen syvennytään tarkemmin yksityiskohtiin.

Näin Golfin aloittaminen onnistuu helposti

Kun saavut golfkentälle, löydät sieltä varmasti paikan josta voit vuokrata varusteita, kuten golfmailat ja golf kengät. Nappa mukaan myös runsaasti golfpalloja, joiden avulla voit aluksi opetella käyttämään mailaa oikein

Kun golf lyönti alkaa luonnistua, kokeile paikallista 9-reikäistä lyhyttä tai kenttä- ja putkikenttää. Nämä tarjoavat loistavan seuraavan askeleen golfin pelaamisen oppimiseen. Lyhyemmät reiät poistavat paineen, jotta he voivat lyödä palloa 300 jaardia, ja voit oppia haketuksen ja laittamisen perusteet.

Kun olet oppinut yllä olevat kaksi vaihetta, harkitse koko 18-reikäisen kentän suuntaamista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse merkitä täydellistä tuloskorttia, paras tapa on kohdella ensimmäiset kierroksesi 18-reikäisillä kentillä oppimiskokemuksina-osu, löydä golfpallosi, tee se uudelleen ja ota sitten siirry seuraavaan reikään, kun olet saanut tarpeeksesi.

Tämä lähestymistapa poistaa paineita siitä, että sinun on osuttava hienoihin golfheittoihin, ja voi pitää sinut ja ystäväsi pelaamassa kunnollisella vauhdilla. Huomaa, että älä huolestu, jos golfarit ovat takanasi, vaan kysy, haluavatko he pelata läpi tämän tai seuraavan reiän – tämä tarkoittaa, että voit rentoutua ja nauttia ajastasi radalla.

Oikeaoppinen golflyönti on golfin aloittamisen tärkein vaihe

Golf pelin ideana on saada Golfpallo reikään tekemällä mahdollisimman vähän lyöntejä. Golf lyönti vaatii paljon harjoittelua, ja se onkin pelin tärkein elementti. Ehkäpä vielä joskus saat tehtyä ”hole-in-one” -Golf lyönnin

Paras tapa oppia oikeaoppinen golflyönti on käyttää vain runsaasti aikaa golfkentällä. Riittävä harjoittelu auttaa sinua totuttelemaan oikeaoppiseen golflyntiin, jonka avulla saat juuri oikeanlaisen kosketuksen palloon.

Älä kuitenkaan erehdy ajattelemaan, että palloon lyöminen täydellisesti golfkentällä tekee sinusta suuren golfarin. Matka -aika on hyödyllinen, mutta muista päästä ulos ja pelata 9 -reikäisellä lyhyellä radalla, kun voit.

Kentällä löydät yhtäkkiä pallon 6 tuuman syvästä ruohikosta ja puun, joka estää selkäsi kääntymisen-tämä on ensimmäinen kerta, kun huomaat, että golf ei ole vain täydellisten keinujen tekeminen alueella.

Kun pääset golfkentälle, voit myös kehittää laajempia taitojasi suunnitella, missä osua golfheittoihisi, kuinka kohdistaa ja hallita laukaustesi etäisyyttä. Kutsumme näitä kurssinhallintataidoiksi, ja ne auttavat sinua saamaan hyvät pisteet.

Mitä välineitä aloittelijan kannattaa hankkia?

golfsetti

Golfin aloittaminen ei vaadi paljoa välineitä. Aloittelijalle kaikista tärkein väline on ehdottomasti golfsetti, ilman mailoja golfia ei yksinkertaisesti voi pelata! Golfsettien hinnat vaihtelevat kympeistä tuhansiin euroihin, aloittelijan kannattaa varautua maksamaan aikakin muutama satanen, jos haluat laadukkaan golfsetin.

Jos kuitenkin haluat vain kokeilla lajia, ei kannata aloittaa tekemällä suuria investointeja välineisiin, mm. golfsetti on helppo vuokrata monelta golf kentältä.

Miten pukeutua Golf kentälle?

Jos olet menossa vain itsenäiselle golfkentälle, voit yleensä pukeutua miten haluat; Farkut, urheilushortsit, verryttelyhousut ovat kaikki sopivia vaihtoehtoja.

Jos olet menossa golfkentälle, joka on osana golfclubia, sovelletaan kuitenkin usein klubin normaalia pukeutumiskoodia. Sovelias golf pukeutuminen on yleensä kerrottu klubin verkkosivuilla tai voit aina soittaa ja kysyä ammattilaiselta, jos et ole varma.